Suloisia sävyjä sunnuntaille

Vuoden alussa kiertelimme erinäisiä tavarataloja, jotta löytäisimme olohuoneen hyllyllemme pidikkeen. Kiersimme ikeat, jyskit, k-raudat ja lähes kaikki paitsi lähikaupan ruokaosaston. Sitten päädyin Tokmannille. Vein perheen miespuoliset parturiin ja lähdin etsimään hyllynpidikettä.

Ennen kassoja oli kuitenkin aseteltu pitkä hylly kosmetiikkaa. Ilman että katsoi koko kosmetiikkahyllyn tarjonnan ei siis päässyt kassalle ja poistumaan. Sitten se osui silmiini – essence. Meikkimerkki, joka oli kuulemani perusteella ylittänyt kaikki odotukset ja merkki, jolla on enemmän laatua kun hintaa.

Hiplasin ihanan sävyisiä huulipunia ja en malttanut olla kokeilematta. Sitten sieltä lähti kaksi punaa mukaan, ihan vaan ”ei näistä varmaan mihinkään oo mutta ainaki on kokeiltu”-ajatuksella ja tiedättekös mitä? Minä olin jo ensimmäisen kokeilun jälkeen aivan MYYTY. Nyt nämä ihanuudet on viikottain käytössä ja korvaa aikaisemmin käytössä olleen Avonininkin punan.  Kattokaa nyt näitä! Miten voi muutamalla eurolla saada jotain näin ihanaa?!
Longlasting on oikeasti longlasting ja kestää seuraavaan aamuun saakka, ei virheettömänä mutta kestää ilman tunkkaisia päällyslakkoja tai jatkuvaa lisäilyä. Mattasävy taas kulkee mun arkikäytössä ja tahraa vähemmän kuin aikaisemmat tummat sävyni. Seuraavaksi ajattelin kokeilla samaisen merkin kynsilakkoja ja meikkivoiteita. Onko jollain kokemusta? En vieläkään ihan ymmärrä, miten näin ihanat huulipunat on niin edullisia.

Follow:

2 Comments

 1. 12/03/2017 / 14:09

  Vitsi, kunpa mäkin oppisin käyttämään huulipunia! Hieman tulisi piristystä ulkonäköön ja niin yksinkertaisesti. Hyvälle näyttää <3

  • suvi
   13/03/2017 / 08:29

   No täytyy myöntää et on sitä huulipunan käyttöä itsekin tullut opeteltua tässä vuosien varrella ja nyt se onki mun go-to tapa saada meikki näyttävämmäks ^^ kiitos ihana! 😘 Ei muuta ku kokeilemaan 😉

Kommentoi