Naamioiden aatelia

IMG_20160719_150509
Lupasin joskus taannoin esitellä teille tuotteen, joka on saanut mun ihonhoitorutiineissa vakiopaikan. Oikeastaan olen kai jo kesäkuun alusta asti toitottanut löytäneeni  SEN OIKEAN. Atooppinen ja epäpuhtauksia keräilevä kasvojeni iho ei ole varmaan aikuisikäni aikana voinut paremmin! Ensimmäistä kertaa kokeilin tätä kasvonaamiota kun kävin Camillalla kyläilemässä toukokuussa, mutta sen jälkeen se on jäänyt vakiokäyttöön.  Ensimmäisen käyttökerran jälkeen jatkuva kutina kasvoillani lievittyi heti ja samalla kun jatkoin säännöllistä käyttöä, kutina, hilseily ja ärsyttävät näpyt ja finnit vähenivät. Myös kuivuuden aiheuttama kiristävä tunne hävisi. Ai mikä ihmetuote? No, Turblissin bioaktiivinen turvenaamio -, joka on suunnattu kaikille ihotyypeille.

FB_IMG_1465837470735
Naamio levitetään maksimissaan kymmeneksi minuutiksi kostealle iholle, itselläni on tapana käyttää naamiota puhdistetulle iholle – iltarutiinien viimeistelynä. Sen jälkeen sen voi pyyhkiä pois kostealla pyyhkeellä tai huuhtoa haalealla vedellä. Itse suosin vettä, sillä aivan kuten turvenaamio-osasta voi jo osa arvatakin, tämä sotkee helposti. Lika on onneksi nopeasti siivottavissa vedellä, mutta olen todennut että levitys kannattaa toteuttaa kylpyhuoneessa jos haluaa varjella olohuoneensa vaaleita tekstiilejä. Tottakai olen jakanut ilosanomaa myös oikeassa elämässäni ja saanut myös mm. mieheni innostumaan tästä. Rauhoittaa kuulemma mukavasti kasvojen ihoa silloinkin, kun jatkuva parranajaminen ärsyttää.

IMG_20160518_004908

IMG_20160612_222810
Uskokaa tai älkää, jälleen kerran hypetän teille tuotteen hienoutta ihan vaan jakaakseni ilon onnistuneesta kosmetiikkalöydöstäni. Tämän tuotteen hinta (11,00 e / 60 ml ) ei todellakaan päätä huimaa, mutta olen laadusta edelleen enemmän innoissani kuin viime joulusta. Turvenaamio on riittoisaa, säännöllisessä 2-3 kertaa viikossa käytössä ollut purkki on kestänyt minulla kohta kolme kuukautta ja nyt vasta alkaa olla aika tilailla lisää. Luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteisiin tämä on aikalailla ensikosketukseni ja täytyy sanoa, että aion kyllä kokeilla jatkossa muitakin tuotteita. Luonnonkosmetiikaan puolelta kokeilemani meikit ovat olleet sellaisia, että ne eivät ole ansainneet paikkaansa meikkipussissani mutta kuten jo hypetin, tämä turvenaamio on vienyt pysyvästi paikkansa kosmetiikkahyllystäni ja sydämestäni. Mieskin taitaa olla jo vähän koukussa tähän, eikä yhteiset ihonhoitorutiinit kyllä ole ollenkaan hullumpi tapa viettää aikaa yhdessä ;>

PS. Luulen että tää sopii myös hajuherkille, sillä tuoksu on aika neutraali.
Jos innostuit, tuotteita voi tilailla ja selata lisää täältä.

 

Follow:

4 Comments

 1. 21/07/2016 / 10:39

  Mun ainut aidosti luottotuote. 😀 Plus mineraalimeikkipohja ja lähmäämätön ripsari. Jos saisin vielä palashampoon ja hammasharjan niin en välttisti muuta kosmetiikkaa kaipais.

  • suvi
   21/07/2016 / 21:36

   Siis mä en niin tuu luopumaan tästä ikinä. Vaikkei olis näin hyvä, mut eka tuote joka on oikeesti auttanu tähä kutinaan :—D palashampoot kuulostaa niin omituiselta, etten oo rohkaistunut edes kokeilemaan!

 2. 22/07/2016 / 00:07

  Miulla ei oo löytynyt vielä toimivaa, meen siis nestemäisellä santen appelsiini-kookos shampoolla, jumalaisen tuoksuinen ja tekee tukasta…. ilmavan. 😀

Kommentoi