Marjoja mahan täydeltä

Uuden ruokavalion myötä marjat ovat tulleet jokapäiväiseen ruokavaliooni tutuksi. Smoothieen saatan vielä käyttää pakastemarjoja, mutta mysliannoksiin kuuluu ehdottomasti tuoreat marjat. Oma suosikkini on tällä hetkellä pensasmustikat – rakenne on kiva ja maku toimii niin kookoshiutaleiden, maapähkinävoin kun hedelmämyslinkin kera. Luonnollisesti kun minulle tarjottiin marjoihin liittyvää yhteistyötä, tuntui se luontevalta. Kerrankin jotain, mikä on todellakin osa arkeani. Lisäksi, en suinkaan kauppaa teille mitään – lähinnä tarjoan teille mahdollisuuden osallistua kilpailuun, jossa voitte voittaa ihanan blenderin ja sen jälkeen aion kertoa miten itse syön marjoja.

Mistä siis on kyse? No, yksinkertaistettuna voit voittaa ihanan Kitchen Aid-blenderin postaamalla kuvan annoksesta, jossa on marjoja tänne (klik, klik). Simppeliä, eikös? Kuvat, jotka saavat vähintään 15 tykkäystä osallistuvat kilpailuun jonka palkintona on mansikanpunainen blenderi – kannattaa siis haastaa kaveritkin mukaan tähän!

Kilpailun säännöt, ohjeet ja lisätyt kuvat löydät täältä (klik, klik)

Ja miten minä syön marjoja? No, päivittäin joko smoothiessa tai myslissäni. Tässä reseptit ihaniin aamuihin! Laitoin ne näppäränä tyttönä suoraan kuviin, jotka voit halutessasi napata talteen.

Käykäähän siis pikapikaa osallistumassa kilpailuun,
kilpailuaikaa on 31.08.2017 saakka ja kokeilkaa ihmeessä mun reseptejä! Ihanaa viikkoa <3

*** postaus toteutettu yhteistyössä Powerfruitsin kanssa

Follow:

Kommentoi