Ihana Ipanainen

Kävimme muutama tovi sitten Camillan kanssa vierailemassa uudistuneessa Ipanaisessa. Saimme tietysti vapaaillan lisäksi illalta hyvää seuraa, ihania herkkuja ja mikä parasta, uudet ihanat puitteet. Olen aikaisemminkin hehkuttanut Ipanaista, mutten koskaan syyttä. Onhan se aivan mieletöntä, että kivenheiton päässä Helsingin keskustasta on tällainen helmi.

Laitan tähän alkuun muutaman kuvan ja loput Lue lisää-linkin taakse. Panttasin näitä jonkun tovin, kun en tiennyt aikooko tuo rakas bloggaajakollegani käyttää näitä mutta nyt en enää malta olla esittelemättä.


En vaan malta olla hehkuttamatta! Siis Ipanainen on mm. itsepalvelukirppis, jossa on sydämelliset asiakaspalvelijat, kauniit tilat, mahtava valikoima uutta ja trendikästä lastentarviketta sekä käytettyä, hyväkuntoista ja kohtuuhintaista kirppisvaatetta. Mietin, etten keksisi enää lisättävää mutta Ipanaisen naiset ovat keksineet.. nimittäin sohva, kahvi ja tilaa lapsille ja vanhemmille. Lapset voi päästää leikkipaikalle, harjoitella kantorepussa oloa tai syödä, juoda ja hengittää vaikka vanhemmat hetken hörppisivätkin kahvia keskenään. Tällaisia tiloja ei ole lapsiperheille tarpeeksi! Puhumattakaan siitä, että samoissa tiloissa opetetaan vielä kantovälineiden turvallista käyttöä, saat apua valintoihisi ja tukea uuden opetteluun. Kaikinpuolin siis paikka, jonka voisi hukuttaa kehuihin.

Jos ette siis oo vielä käyneet uudistuneessa Ipanaisessa, niin nyt HOPI HOPI käymään!
Ipanaisen verkkokauppa löytyy täältä, mutta tän sielua ja silmiä hellivän Ipanaisen liikkeen
eli Helsingin parhaan lastentarvikeliikkeen
löytää IRL (äiti tää tarkottaa In Real Life) osoitteesta Siltasaarenkatu 2.

PS. Tämä ei ole maksettu mainos.
PPS. MENKÄÄ JO, MÄ VOISIN MUUTTAA TONNE <3


 

 


Siis vessoja myöten kaikki on stailattu viimesen päälle,
puhumattakaan asiakasryhmän huomioimisesta.
Ihan mieletön mesta, sanoinko jo et ”menkää käymään!” ?

Follow:

7 Comments

 1. Janette
  22/03/2017 / 08:17

  Täytyypä käydä ens kerralla, kun tullaan Helsinkiin 🙂

  • suvi
   22/03/2017 / 08:43

   Suosittelen lämpimästi, vaikka edes pikaisesti piipahtais niin tää paikka kyllä jää mieleen. Mä en viihdy perhekahviloissa tai mammakerhoissa, mut tää paikka oli jotenki huikee. Saa ostaa mitä haluaa, saa olla sellainen kun on ja aina on tilaa just sulle. Ei voi hypettää liikaa 😀

 2. 22/03/2017 / 08:22

  Ipanainen on kyllä ihan huippupaikka! Ehtisinköhän minäkin piipahtaa ennen synnytystä? 🤔

  • suvi
   22/03/2017 / 08:45

   Uuu ehkä? Viimeistään kun uusin tulokas on saapunut ni voidaan sopia treffit ipanaiseen, että pääset heti shoppailemaan vauvalle kaikkea uutta! <3 (koska ennen lapsen saapumista hommahan ei lähde tarpeeksi lapasesta xD)

 3. 22/03/2017 / 09:53

  Tätä samaista liikettä ihailin maaliskuun alussa vain ikkunan takaa. Tarkoitus oli vkonlopun aikana käväistä,mutta jäi. Kiitos todella hyvästä kirjoituksesta,ja pyrin jossain vaiheessa käymään. 🙂

  • suvi
   22/03/2017 / 18:12

   Ehdottomasti kannattaa käydä! <3

 4. 23/03/2017 / 13:40

  Oikein viihtyisän oloinen paikka 🙂 Esteettisyys otettu selvästi huomioon.

Kommentoi