Höyhenen kevyttä

img_20161028_180840
Osa saattaa muistaa, kuinka pommitin instgramiin I Love Me-messujen aikaan kuvia ihanista koruista. Bongasin messuilta nämä ihanat, silikoniset ja todellakin höyhenen kevyet korut.  Ihailin ja keskustelin messupisteellä pitkään, lopuksi kokeilin, kyselin ja innostuin – nimittäin nämä korut valmistetaan kaikki Suomessa. Hintakaan ei ollut kohtuuton, nämä käsintehdyt korvakorut maksoivat 15,90 e. Päädyin ostamaan (yllä olleessa kuvassa!)  Via Korvakorut mustana, sillä viimeistään kun kuulin sanat ”allergiavapaa” ja ”nikkelitön” tiesin että minun on päästävä kokeilemaan. Harvoin ainakaan itse olen törmännyt suomalaisiin, laadukkaisiin koruihin tällä hintahaarukalla – puhumattakaan siitä, että koru miellyttää vielä silmää.

Olen käyttänyt koruja sekä arjessa että juhlassa ja joka kerta joku on pysähtynyt ihastelemaan. Viimeksi bussipysäkillä seistessäni, yleensä vihaisesti tuijottava naapurini innostui koruista niin, että jopa puhui minulle ensimmäistä kertaa!  Kävimme pitkät keskustelut koruista, verkkokaupasta ja selasimme odotellessa lähes koko malliston läpi. Silikoni on materiaalinakin miellyttävä, koska se on pehmeä – eivät korut tartu vaatteisiin tai esim. kaulahuiviin vaikka niissä olisi teräviäkin kulmia.  Ihanaa on myös se, että jos olen onnistunut sotkemaan meikkiä tai hiuslakkaa näihin, korut on ollut todella helppo putsata: vähän vettä vaan ja taas näyttää kuin uudelta!

Tähän mennessä en ole keksinyt mitään pahaa sanottavaa, joten uskallankin jo lämpimästi suositella näitä vaikka pukinkonttiin. Itse ajattelin kirjoittaa joulupukille toiveen mm. Dreamcatcher korvakoruista

img_20161021_135443
img_20161021_135457_20161207093608248
img_20161021_135519

Nämä ja paljon muita koruja löydätte myös Coruun nettikaupasta täältä.
Voitte myös ensi viikon viikonloppuna, 17-18.12 bongata Turku Design Now– joulumarkkinoilta Coruun ihanat korut ja henkilökunnan! Kannattaa ainakin käydä tutustumassa, sillä viimeistään henkilökunnan sydämmellisyys ja luotto omiin tuotteisiin vakuuttaa viimeisenkin teistä, jos minun ylistyspostaus ei sitä jo tee.

PSST. En hyödy linkkien klikkailusta, tämä ei ole maksettu yhteistyöpostaus vaan tyytyväisen asiakkaan ylistystä! 

Follow:

1 Comment

  1. 10/12/2016 / 15:24

    Kiitos sinulle kauniista sanoista ja mahtavaa, että olet tyytyväinen koruihimme. Kiva, että korumme ovat tuoneet yhteistä keskustelua bussipysäkille :). Joulupukin tontut odottelevat täällä tehtaalla ja lähettävät korut heti matkaan, kun tilaus saapuu. Terveisin Coruu Sari

Kommentoi