hello !

Olen Suvi, 25-vuotias naisenalku Espoosta. Olen äiti kohta 3-vuotiaalle Möyhö-pojalle sekä ikuinen inttileski miehelle, joka viihtyy enemmän intin kuteissa kuin kotona. Siinä sivussa yritän opiskella fysioterapeutiksi ja karistaa vauvavuotena kertyneet kilot ikuisuusprojektina. Pahimpia on aamut sai alkunsa raskausaikana pidetystä valitusvirrestä, siitä omasta tuskaisesta aamumantrastani kun kärsin erittäin voimakkaasta aamupahoinvoinnista koko raskauden ajan. Hauskasti nimi kuitenkin nivoutui osittain miehen työslangiin, lapsiperheen aikaisiin aamuihin ja siihen, etten vieläkään ole oppinut aamuihmiseksi.

Blogi kasvoi mukana elämänvaiheesta toiseen ensin vauvablogiksi, sitten se yritti räpiköidä kaupallisten lifestyle-blogien seassa ja nyt, kaikkien vuosien ja elämänmuutosten jälkeen palataan alkuun. Nimi tuntuu vieläkin, kaiken tämän jälkeen omalta. Tupakasta on luovuttu, kahvia kuluu ruuhkavuosien keskellä tuplasti enemmän kuin ennen mutta edelleen tulee popitettua Maija Vilkkumaata ja kirottua niitä aamuja.

Kokeilin toisenlaista alustaa, blogiyhteisöjä, toisenlaista otsikkoa ja toisenlaista tapaa, mutta syystä tai toisesta ne ideat taisi syntyäkin kuolleena eikä koskaan loppujen lopuksi tuntuneet omalta. Vaikkei More than Moms-sivusto koskaan päässyt ihan niihin sfääreihin jota suunniteltiin, haluan silti säilyttää blogini taustalla ajatuksen siitä, että elämä tarjoaa muutakin kuin unettomia öitä ja polviin ulottuvat silmäpussit. Muutakin kuin sen lapsiperhekuplan, johon on niin helppo jumiutua. Haluan uskoa, että kaiken tämän keskellä voi olla myös jotain ihan omaa. Niimpä päätin palata juurilleni, Pahimpia on aamut ääreen. Tänne turvalliseen kotikolooni, johon voin taltioida matkaani opiskelijahaalareissa ja ruuhkavuosissa tarpoen, kertoen intohimoisesti mielipiteistäni ja arjestani sen kaikkine käänteineen, kaunistelematta ja silottelematta. Pakkasin tavarat (tekstit) mukaan ja muutin uuteen osoitteeseen, vanhan nimen alle.

Tuntuu oikeelta. Ootko vielä messissä?

Löydät mut myös somesta:
Instagram: msbooberry
Facebook: @japahimpiaonaamut
Twitter: BooberryGC

Follow:

5 Comments

 1. Nimetön
  02/02/2017 / 09:12

  Varmasti oikea päätös! 😉

 2. Nimetön
  07/02/2017 / 15:53

  Kävijöitä varmaan riittää paremmin näin!

 3. Nimetön
  07/02/2017 / 17:57

  Haha eipä riitä faneja mirpulle :–D kusi varmaan suaki silmää

 4. Nimetön
  08/02/2017 / 09:12

  Täällä ollaan :3 kiva kun jaksat vielä kirjottaa<3

 5. Nimetön
  23/02/2017 / 14:30

  Ei taida olla ikävä Miraa!

Kommentoi